ПријаваЗбог недобронамерних, аутоматизованих пријава, уведен је "captcha" систем заштите. Од корисника се захтева персонализован унос.

Кориснички Мени

Анкета

Нови сајт је
 
Време у Београду

Meteos - vremenski podaci
Објавите на сајту школе! ПДФ Штампа Ел. пошта

Да ли имате фотографије са школских прослава и других дешавања? Или имате предлог, текст, питање о школским активностима?

Било да сте садашњи или бивши ученик, родитељ, запослени у Школи, сарадник или корисник - пошаљите прилог који желите да сви виде Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели . Наравно, о свему ће бити консултоване стручне службе школе.

 

Уколико желите да доставите фотографије у дигиталном облику. молимо да то буде у jpg формату до 800x600pix.

Ако се ради о видео записима, обавите сажимање на формат за објављивање на интернету.

Уколико нисте у могућности да прилагодите материјал, јавите се на дату интернет адресу, па ћемо се договорити, или га оставите у секретаријату школе.

Ово је позив и свим запосленима да узму учешћа у савременом виду комуникације са свима који су заинтересовани за рад Школе и збивања у њој. Дакле, ако сте свесни важности посла који обављате и желите да га унапредите, јавите се. Можете да доставите и своју mail-адресу, ако је немате биће Вам додељена на домену школе, тако да заинтересовани могу да Вам се обрате и тим путем.

Дакле, сви Ваши прилози су добродошли!