ПријаваЗбог недобронамерних, аутоматизованих пријава, уведен је "captcha" систем заштите. Од корисника се захтева персонализован унос.

Кориснички Мени

Анкета

Нови сајт је
 
Време у Београду

Meteos - vremenski podaci
Са чим располажемо ПДФ Штампа Ел. пошта
Написао Web master   
уторак, 29 децембар 2009 13:47

Школа располаже са 6.700m2 простора. Ту су кабинети ѕа све предмете, опремљени према намени. Сталним улагањем у осавремењивање, кроз наставна средства и посебну наменску опрему, колектив тежи да иде у корак с временом.

Рецимо да су ту и технички кабинети са мрежом рачунара и пратећом информатичком опремом, читаоница са савременим презентационим средствима, део кабинета има рачунаре, а планира се да се њима опреме сви. И, наравно, све то са обавезном везом са интернетом.

Фонд Библиотеке се стално обнавља и ученици су њени редовни посетиоци, што није фраза! Знају да ће овде наћи и класике, али и савремена издања.

Према могућностима, стално се улаже и у уређење ентеријера, што услове за наставу чини комфорнијим, повећава ергономију при раду и безбедност ученика.

Школски базен омогућио је генерацијама да постану пливачи! Такорећи стално траје акција обуке у пливању, уз будно око и стручан надзор наставника.

Око школе су вањски терени за најпопуларније тимске спортове.

И, наравно, треба нагласити да је колектив школе састављен од стручног кадра. Ту су како искусни педагози вољни да примене своје искуство, тако и млади наставници предани свом послу. Стручне службе и управа су ту да се ухвате у коштац са свим изазовима професије и омогуће даљи развој колектива.

Последње ажурирано субота, 02 јануар 2010 22:48